Aan de Slinger : The singing club

Theater Aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Haar uitlaatklep is muziek. Terwijl hun mannen in Afghanistan vechten weet ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een Militair Vrouwenkoor te starten. Nieuwkomer Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, kijkt aanvankelijk sceptisch en gegeneerd naar het groepje amateurs, maar laat zich al snel overtuigen door hun vriendschap, humor en moed. Kate, Lisa en de andere koorleden weten stoffige militaire tradities, anti-oorlogsactivisten en onderlinge verschillen te overwinnen en bezorgen het publiek plezier, hoop en kracht met hun hartstochtelijk gezongen pophits en rockklassiekers.

• donderdag 17 december 2020om 20.30 uur
  • vrijdag 18 december 2020om 20.30 uur

• € 10,50 Toegangsprijzen zijn exclusief administratiekosten (€ 0,50 per kaartje met een max van € 2,50)