Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het verhaal van BlinkNow door Maggie Doyne

Contact

Adres:
Kersentuin Bunnik
Camminghalaan 27
3981 GD Bunnik
Plan je route

Kom luisteren naar het unieke verhaal van BlinkNow, verteld door Maggie Doyne zelf!

Maggie Doyne werd bekend in Nederland door de uitzending 'Naar het einde van de wereld' van Floortje Dessing. Nederland werd gegrepen door het ontroerende verhaal van een 19-jarig Amerikaans meisje dat naar Nepal ging om daar het verschil te maken. In de jaren na de uitzending is er veel gebeurd. Het aantal leerlingen is gegroeid en er is een prachtige groene school gebouwd. Ook werd Maggie CNN-hero of the year en er kwam erkenning van haar werk door onder meer de Dalai Lama en prins Harry en Meghan.

"In the Blink of an eye we can all make a difference"

Maggie begon enthousiast in Nepal en dit is uitgegroeid tot onder andere een thuis voor 50 kinderen, een groene school voor meer dan 400 kinderen en een vrouwencentrum. Dit betekent wel dat er voortdurend geld nodig is om al deze activiteiten mogelijk te maken. Maggie reist de wereld rond om mensen te inspireren met haar verhaal om ook het verschil te maken en om aandacht te vragen voor het werk van BlinkNow. Voor donateurs van BlinkNow en andere supporters is er nu deze gelegenheid om het verhaal van haar zelf te horen.

Programma

  • 15:00 zaal open
  • 15:30 welkom en introductie
  • 15:40 Maggie's verhaal
  • 16:25 mogelijkheid om vragen aan Maggie te stellen
  • 16:45 einde

De opbrengst van de kaarten gaat naar BlinkNow. Maggie doet haar verhaal in het Engels, er is geen vertaling.

Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

In verband met beperkte parkeerruimte en lokale Carnavals activiteiten verzoeken we een ieder zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Er is een treinstation (Bunnik) op 10 minuten lopen van de locatie.

Prijzen

  • € 18,52