Homeride 2022

Contact

Adres:
Wijk bij Duurstede
Plan je route

Een echte teamprestatie: samen lachen, bikkelen en doorzetten, dat is HomeRide! Samen een unieke prestatie neerzetten door 500 kilometer te fietsen in 24 uur, om zo geld in te zamelen voor een zelfgekozen Ronald McDonald Huis of vakantiehuis. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de duizenden gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind kunnen zijn. 

Online aanmelden
Ben jij er dit jaar (weer) bij? De elfde HomeRide vindt plaats op 25 en 26 juni 2022, en we starten in Rotterdam. Honderden wielrenners zetten zich dit weekend in voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Deelnemers kunnen zich online aanmelden via de link onder 'Meer informatie'. 

Wat is HomeRide?

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen, doorbijten en vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: de sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen dan met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn.

Voor wie is HomeRide?

Iedereen kan meedoen aan HomeRide. Ervaren wielrenners, maar ook mensen die hun eerste kilometers nog moeten maken. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Ook vrijwilligers en teambegeleiders zijn onmisbaar om van HomeRide een succes te maken.

Waarom HomeRide?

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 25 juni 2022 t/m 26 juni 2022