Stadswandeling Wijk bij Duurstede op aanvraag

Een stadswandeling is de leukste manier om de binnenstad te leren kennen. De VVV-gidsen verzorgen voor groepen stadswandelingen door de historische binnenstad.

De wandeltocht begint en eindigt op iedere gewenste plaats. Het leukste is natuurlijk te starten vanaf een van de gezellige horecagelegenheden, waar uw gezelschap verzamelt, onder het genot van een kopje koffie/thee met gebak!

Onder leiding van een VVV gids loopt u in ca 1 1/2 uur langs de mooiste plekjes van Wijk bij Duurstede.

Deelname: € 3,50 per persoon (met een minimum van € 35,00 per groep).  Een stadswandeling incl. koffie en gebak wordt aangeboden voor € 8,50 per persoon.

Elke eerste zondag van de maand is er een inloop stadswandeling om 14.00 uur vanaf de VVV. Vooraf aanmelden is niet nodig. Prijs: 3,50 euro p.p.

Van 1 augustus t/m half september is er een open inloop stadswandeling iedere dinsdag en donderdag om 14.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Start: VVV op de Markt.

Wil je tijdens deze wandeling ook de Grote Kerk, Molen Rijn & Lek of Kasteel Duurstede bezoeken? Dat kan dat tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon. Deze monumenten zijn voor groepen ook apart op afspraak te bezoeken.

Tijdens evenementen in de binnenstad kunnen er geen stadswandelingen geboekt worden in verband met de grote drukte.

Bel de VVV voor informatie of aanvraag: 0343 575995

 

 

 

Wanneer

  • dagelijks t/m 31 juli 2020