Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het huis van Sinterklaas / Sint-Huis

Contact

Adres:
Kasteel Duurstede
Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6
3961 AB Wijk bij Duurstede
Plan je route

Het huis van Sinterklaas is uitgegroeid tot een heus evenement.

Kasteel Duurstede wordt voor 1 dag in beslag genomen door de Sint en zijn Pieten, waardoor er een heleboel pret ontstaat op een prachtige plek. Je kunt dit evenement zien als een grote, interactieve voorstelling vanaf de entree van het kasteel , de rondgang door het kasteel en het verlaten van het kasteel.

Het publiek maakt een rondgang van 1 uur door het kasteel. In het kasteel staat natuurlijk het grote bed van Sinterklaas, treden de danspieten op, kan je meehelpen pepernoten bakken, is er vrolijke muziek door de toeterpieten, zijn er spelletjes te doen in een echte pakjeskamer, en is de Sint er natuurlijk voor een foto met de kids.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de sint-activiteiten vindt plaats bij de VVV aan de Markt 24 in Wijk bij Duurstede vanaf zaterdag 6 november. De deuren gaan op deze dag om 10:00 uur open voor de verkoop. De VVV verwacht een lange rij voor de deur. De VVV doet haar uiterste best iedereen zo spoedig mogelijk te bedienen. Er is een pinkassa. Het reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Wanneer

  • Elke groep is ongeveer 1 uur binnen in het kasteel.

Prijzen

  • € 2,00 Kinderen tot 2 jaar gratis. Er kunnen maximaal 8 kaartjes per persoon worden gekocht. Reserveren is niet mogelijk.
  • Kaartverkoop op zaterdag 6 november, start 10.00 uur, locatie VVV Wijk bij Duurstede.
  • Betaalmogelijkheden: PIN