Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het huis van Sinterklaas / Sint-Huis - UITVERKOCHT

Contact

Adres:
Kasteel Duurstede
Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6
3961 AB Wijk bij Duurstede
Plan je route

Uitverkocht!

Het huis van Sinterklaas is uitgegroeid tot een heus evenement.

Kasteel Duurstede wordt voor 1 dag in beslag genomen door de Sint en zijn Pieten, waardoor er een heleboel pret ontstaat op een prachtige plek. Je kunt dit evenement zien als een grote, interactieve voorstelling vanaf de entree van het kasteel , de rondgang door het kasteel en het verlaten van het kasteel.

Het publiek maakt een rondgang van 45 minuten door het kasteel. In het kasteel staat natuurlijk het grote bed van Sinterklaas, treden de danspieten op, kan je meehelpen pepernoten bakken, is er vrolijke muziek door de toeterpieten, zijn er spelletjes te doen in een echte pakjeskamer, en is de Sint er natuurlijk voor een foto met de kids.

Sint-ontbijt

Voorafgaand aan de voorstelling Het Huis van Sinterklaas vindt er het Sint-ontbijt plaats.

Kinderen van alle basisscholen van Wijk bij Duurstede krijgen 2 weken voor de intocht een brief op school. In die brief staat een prijsvraag: “Maak een mooie ring voor Sinterklaas”.

Prijs: een ontbijt met Sinterklaas op het Kasteel op 30 november.

Om 8.30 uur start het ontbijt.

Voor de kinderen is het een hele belevenis op zich. Ze mogen de Sint wakker maken. Spannend, in het kasteel is het nog een beetje donker…

De bakker komt langs in zijn bakkerskostuum met warme broodjes. Naast het gewone beleg is de ontbijttafel natuurlijk versierd met heel veel snoep. Hoe fantastisch!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de sint-activiteiten vindt plaats bij de VVV aan de Markt 24 in Wijk bij Duurstede vanaf zaterdag 9 november. De deuren gaan op deze dag om 9.30 uur open voor de verkoop. De VVV verwacht een lange rij voor de deur. De VVV doet haar uiterste best iedereen zo spoedig mogelijk te bedienen. Er is een pinkassa en een kassa voor contanten. Mocht u contant willen betalen, dan gelieve gepast te betalen. Het reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Wanneer

  • Elke groep is 45 minuten binnen in het kasteel.

Prijzen

  • € 2,00 Kinderen tot 2 jaar gratis. Er kunnen maximaal 8 kaartjes per persoon worden gekocht. Reserveren is niet mogelijk.
  • Kaartverkoop op zaterdag 9 november, start 9.30 uur, locatie VVV Wijk bij Duurstede. (Er kunnen 150 mensen naar elke voorstelling)