Kinderactiviteit over kleurstoffen in planten

Die kleuren worden verkregen uit natuurlijke grondstoffen zoals bepaalde planten of dieren (insecten). Met de kleurstoffen die daaruit worden verkregen kunnen stoffen zoals wol, textiel en leer worden gekleurd maar sommige kleurstoffen worden ook wel gebruikt voor het kleuren van voedsel, zoals snoepjes. We vertellen erover en maken samen een knutsel.

Meer activiteiten en info: www.bomenmuseum.nl

• zondag 20 september 2020om 14.00 uur

• De toegang tot het Bomenmuseum: € 6,50 p.p. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis. Voor de materialen van de knutsel vragen we een vrijwillige bijdrage. Betalen kan contant.
  • Betaalmogelijkheden: PIN