Vaar mee met een echt Vikingschip

Contact

Adres:
VVV Wijk bij Duurstede
Markt 24
Wijk bij Duurstede
Plan je route

Ontdek de rivier en de relatie van de Vikingen met Wijk bij Duurstede vanaf een nagebouwd Vikingschip. Het Vikingschip vaart elke zaterdag om 13.00 uur en je kunt mee!

Het is een vaart waarbij je rustig van het uitzicht geniet. Het schip vaart op de motor, dus er wordt niet geroeid of gezeild. Een schipper vertelt over de bouw van het schip, de Lek, de Vikingen en het eiland van Maurik. Bij het Vakantiepark eiland van Maurik legt het schip aan en kun je uitstappen. Hier kun je van het toilet gebruik maken en wat eten en drinken. Onderweg wordt er niet gegeten. Alleen een flesje water is toegestaan.

Opstapplaats: Stadshaven van Wijk bij Duurstede.

Duur: 2 tot 2,5 uur 

Capaciteit: Max. 10 personen. Groepsvaarten boeken is momenteel niet mogelijk, dat volgt binnenkort.

Tip: Neem je regenkleding mee bij slecht weer (liever geen paraplu). Er wordt altijd gevaren tenzij de schippers het afgelasten. Dan wordt er afgebeld.

Ik wil mee, wat moet ik doen?

Er kan alleen via de balie van VVV Wijk bij Duurstede geboekt worden, aan de Markt 24 te Wijk bij Duurstede. Je betaalt per pin aan de kassa en krijgt een entreekaart mee.

Heb je nog vragen, bel dan tijdens openingstijden met de balie van VVV Wijk bij Duurstede: 0343-575 995 of mail: info@vvvkrommerijnstreek.nl, of kom gezellig langs elke woensdag tot en met zaterdag tussen 11.00-15.00 uur.

Wanneer

  • elke zaterdag t/m 31 december 202113.00 - 15.30 uur

Prijzen

  • € 10,00 voor volwassenen
    € 7,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
    Kinderen onder de 6 jaar kunnen niet mee.