Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie "Bezieling" van Laura Meddens

Contact

Adres:
Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2
3956 NS Leersum
Plan je route

Van 5 februari tot 31 maart is het Koetshuis van Parc Broekhuizen het decor voor de expositie “BEZIELING” van beeldend kunstenares Laura Meddens.

Laura Meddens werd in 1994 slechtziend en is sinds 2007 volledig blind. Desondanks maakt ze zeer kleurrijke abstracte en semi abstracte schilderijen. De beelden in haar hoofd legt zij met haar vingers vast op het doek vanuit haar intuïtie. Het werk is veelal indringend en elk schilderij vertelt een verhaal.

De titel van de Expositie “Bezieling” had niet treffender gekozen kunnen worden. Voor Laura is het doek als een screenshot van de opmerkelijke visualisaties die ze vanuit haar hart en ziel doorkrijgt. Deze beelden vertaalt zij naar fascinerende schilderijen. Tijdens de expositie is o.a. Laura’s eerste voltooide schilderij “Tango”, een abstract acrylwerk waarin een paar de tango danst, te zien.

Tijdens de expositie is Laura regelmatig aanwezig om geïnteresseerden uitleg te geven over haar werk, rondleidingen te geven en de mogelijkheden tot koop van haar werk. Laura is aanwezig elke zondag vanaf 12 uur en elke dinsdag vanaf 11 uur.
Op 1 maart zal Laura zelf daar gaan schilderen.

Op de website www.parcbroekhuizen.nl vindt je een overzicht van de data waarop je persoonlijk met Laura Meddens kunt kennis maken.

Bezoekers die deze dag nóg specialer willen maken kunnen voorafgaand aan de expositie een lunch reserveren in het, met een Michelinster bekroonde, Restaurant Voltaire.