Concert "De Messiah"

Johannes de Doper Kerk
Klooster Leuterstraat 35
Wijk bij Duurstede

Georg Friedrich Händel (1685-1759) schreef rond 1740 het stuk "De Messiah" bv in de VS, in 1857 is de integrale Messiah uitgevoerd met een koor dat bestond uit een kleine 700 zangers. Wij van Wijks Vocaal gaan dit doen in de RK Kerk te Wijk bij Duurstede met ca 40 stemmen, begeleid door de 22 professionals van Concerto Brabant. De vier jonge vocalisten zullen het stuk ten gehore brengen samen met WIjks vocaal en het orkest, de solisten hebben o.a. duchtig van zich laten horen op het Internationaal Vocalisten Concours ’s-Hertogenbosch. Dit alles onder begeleiding van dirigent Bernhard Touwen.

• Entreeprijs incl. een kop koffie of thee en programmaboekje is 27,50.
    Na afloop is tegen contante betaling mogelijk om onder een genot van een borrel na te praten.
    Gaarne m.b.t. na afloop met kleingeld betalen (graag geen biljetten van 10euro of meer).