Kasteelconcert: Maria en Anuschka Pedano

Maria en Anuschka Pedano, hobo, altviool en Franse Chansons. Twee getalenteerde zussen geven een zeer gevarieerd concert.

De zussen Maria (19) en Anuschka (22) zijn beiden al jong met muziek begonnen: Maria met zang en het bespelen van de hobo, Anuschka met altviool. Ze hebben ieder al vele prijzen gewonnen, CD's opgenomen en zowel samen als afzonderlijk meermalen opgetreden bij Podium Witteman. Zij studeren momenteel beiden aan het conservatorium van Amsterdam.

In 2019 traden zij met veel succes bij ons op en wij zijn heel blij dat zij opnieuw bij ons kunnen komen spelen. Het zal een veelzijdig concert worden: Maria en Anuschka spelen voor de pauze afzonderlijk en samen; na de pauze zal Maria, begeleid door Anuschka, Franse chansons zingen van Edith Piaf, Charles Aznavour, Jaques Brel en Yves Montand.

Let op: Het concert vindt plaats op de eerste verdieping van het Kasteel . Deze prachtige zaal met hoog booggewelf heeft een mooie akoestiek. De ruimte is doorgaans vrij fris want niet verwarmd. Zorg dat u zich hierop kleedt. Het concert is helaas niet toegankelijk met rolstoel, omdat de concertruimte alleen bereikt kan worden via twee trappen en er geen lift is.

• zaterdag 4 juni 2022om 19.30 uur

• Volwassenen€ 17,50 Vrienden van Kasteel Amerongen €15