Historisch Festival Doorn

Huis Doorn
Langbroekerweg 10
3941 MT Doorn

Maak met het hele gezin een reis door de tijd en beleef 2500 jaar Europese geschiedenis! Proef, voel, ruik en ervaar het verleden. Kom kijken naar de riddergevechten, ontmoet een Viking, vergaap je aan de napoleontische paardenshows en beleef hoe een 19e eeuwse picknick eraan toe ging.

Het Historisch Festival is een bruisend evenement op het landgoed van Museum Huis Doorn waar het verleden tot leven komt: van Romein tot hippie. Je vindt er acteurs in kostuums, historische settings, paardenshows, mobiel erfgoed waaronder tractoren, auto’s en motoren, maar er zijn ook winkeltjes, demonstraties en muziekoptredens. Gezellige horecagelegenheden zijn verspreid over het hele terrein. Kortom, ben je op zoek naar een leuk, maar ook informatief/educatief dagje uit met de (klein)kinderen? Kom het verleden dan opsnuiven tijdens het Historisch Festival in Doorn, het grootste multiperiod festival van Nederland!