Kerstconcert Jeanboule in Overlangbroek

Langbroekerdijk B 30
Overlangbroek

Enkele jaren geleden liet Jeanboule zich overtuigen door de fraaie akoestiek van het kerkje in Overlangbroek. Daar keert het vocaal ensemble dit jaar terug voor haar Kerstconcert.

Jeanboule treedt regelmatig op in de Betuwe, op de Utrechtse Heuvelrug en in de omgeving van Wijk bij Duurstede en is door de jaren heen een begrip in de regio geworden. Het vocaal ensemble staat onder leiding van Elien van der Meer (sopraan) en bestaat verder uit Marieke van Barneveld (sopraan), Marieke Bloo (sopraan), Sonja Brouwer (alt), Inge van Noortwijk (alt), Fransien Jepma (alt), Jan Offringa (tenor), André van Zwieten (tenor), Hein Brouwer (bariton), Douwe van der Meer (bariton), Gert Reede (bas), en Adriaan Achterberg (bas).

• KinderenGratis t/m 18 jaar.
  • Volwassenen€ 10,00
  • Vanwege het beperkte aantal plaatsen is reserveren vooraf aan te bevelen. Dit kan per mail