Kinderactiviteit over de herfst en de winter

Wil je weten waarom de blaadjes van kleur veranderen? En hoe een boom langzaam in winterslaap gaat? Kom dan naar deze gezellige middag. We gaan ook een knutsel maken. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 11 jaar. Het Bomenmuseum zorgt voor de materialen en de inspiratie.

Meer informatie vind je op de website van Nationaal Bomenmuseum Gimborn.

• De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Voor de materialen van de herfstknutsels vragen we een vrijwillige bijdrage. Betalen kan contant.
  • Betaalmogelijkheden: PIN