Eethuis aan 't Zand

De specialiteit van het huis is, naast de gebruikelijke frites, frites Rijnveld. De aardappels worden in het Eethuis voor- en afgebakken.

De naam Eethuis aan 't Zand is gekozen omdat de Beverweertseweg vroeger een zandpad was en de doorgaande route naar kasteel Beverweerd. De rode lijn in het logo symboliseert deze weg. De onderbreking in de lijn is de stop bij het Eethuis, waar je tijdens een wandel- of fietsroute een hapje en een drankje kunt nuttigen. Vanuit het Eethuis kun je een wandel- of fietstocht starten.

Eethuis 't Zand frituurt de snacks en frites verantwoord in vloeibaar in plaats van vast frituurvet. Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholestorolgehalte verlagen. Een laag cholestorolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten.  

Diverse producten komen van lokale ondernemers, brood van de Echte Bakker Sjaak Doeleman, vlees van J. Verbree Catering & Barbequeservice, eieren van Bertus Vernooij, kaas van Patrick van Barneveld en natuurlijk diverse producten van Anno's Dagwinkel.