Sorry, deze locatie is niet meer beschikbaar

Paviljoen Buiten

Paviljoen Buiten is een unieke recreatielocatie aan de rivier de Kromme Rijn.

Op het menu staan veelal seizoensgerechten waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben. De kok maak heerlijke pannenkoeken en andere lunchgerechten.

Voor de kleintjes zijn er speciale gerechtjes en worden er vaak  workshops gehouden zoals American pancake, Cup cakes of pizza’s bakken.

Naast het pannenkoekenrestaurant heeft Paviljoen Buiten inspirerende vergaderruimtes, een mooi terras aan het water, speeltuin, privé strandje, aanlegplaats, een visserschalet en een kiosk t.b.v. de verhuur en begeleiding van diverse outdoor activiteiten.

Buiten in de natuur zijn is een feest! Het idyllische uitzicht, de seizoenen en de diversiteit aan activiteiten maken iedere dag anders. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. In deze ongedwongen en inspirerende omgeving, vol met onalledaagse aspecten bezorgt Paviljoen Buiten de gasten een prettige tijd. Geïnspireerd door de natuur keert de gast met frisse ideeën huiswaarts.

Voor zowel privé als zakelijke doeleinden beschikt Paviljoen Buiten over een aantal uitstekend geoutilleerde zalen. Geschikt voor kleine groepen van 5 tot 75 personen!

De verrassende ligging van Paviljoen Buiten en de  zeer goede bereikbaarheid - namelijk 2 minuten vanaf de A2, afrit 19 -, de ongedwongen ambiance en persoonlijke service maken Paviljoen Buiten tot een uitstekende locatie om jouw vergadering, seminar, bruiloft, heisessie, condoleance, bedrijfsuitje, kraam- en doop- feest of een andere activiteit  te organiseren.

Het  restaurant heeft de perfecte keuken om ieder gewenst evenement smaakvol luister bij te zetten en waar je kan genieten van jouw zakenlunch, borrel of diner.

Op paviljoen Buiten verhuurt men naast zaalruimtes o.a. kano's, fluisterboten, sup boards, fietsen en steps en worden er diverse outdoor activiteiten georganiseerd. Dit is leuk om te combineren in een arrangement; de mogelijkheden zijn legio. Zo kan je terecht voor teambuilding, bootcamps, challenge parcours, vlot bouwen, wandel en fietstochten, personal training, heisessies.

Paviljoen Buiten denkt altijd met je mee en zorgt ervoor dat jouw idee een succes wordt. 

Het paviljoen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Ook op de fiets kan je Paviljoen Buiten gemakkelijk bereiken. Er is een eigen parkeerterrein waar je je auto, brommer of fiets veilig kunt parkeren. 

Tot ziens op Paviljoen Buiten! 

Openingstijden

  • Openingstijden Ma /Vrij van 10.00 tot 20.00 uur za/zo 10.00 20.00 uur