Hotel restaurant de Gouden Leeuw

Contact

Adres:
Hotel Restaurant De Gouden Leeuw
Zandweg 8
3962 EC Wijk bij Duurstede
Plan je route

Dit prachtige pand staat aan de rand van het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Het restaurant heeft een warme gezellige uitstraling met een huiselijk gevoel. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch of diner, op ons terras of in het geheel vernieuwde restaurant. De kaart is Nederlands, Frans georiënteerd maar met internationale invloeden, ook zijn uw kleine gastjes van harte welkom. Speciaal voor hun hebben wij dan ook een kinderkaart. U bent ook welkom op ons terras voor een drankje of huisgemaakt appelgebak met koffie en in de wintermaanden kunt u genieten bij de openhaard van al het lekkers wat De Gouden Leeuw u biedt.

Wij beschikken over 8 modern ingerichte hotelkamers die voorzien zijn van alle gemakken. Al onze kamers zijn uitgerust met douche/bad, toilet, telefoon, wekker radio en flatscreen - televisie. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd met vers afgebakken broodjes, verse jus d'orange en uiteraard koffie of thee naar wens.

De Gouden Leeuw beschikt over eigen parkeerfaciliteiten en is er de mogelijkheid om uw fiets veilig en overdekt te stallen. Wij beschikken over diverse fiets- en wandelroutes en is er in het gehele bedrijf gratis WIFI.

Onze zaal, die in 2017 een metamorfose heeft ondergaan, is uitermate geschikt voor privé diners, vergaderingen en complete feestavonden tot 100 personen, voorzien van een eigen bar en geluidsinstallatie.

Hotel - Restaurant De Gouden Leeuw is 7 dagen in de week geopend voor lunch, diner of een lekkere borrel.

De prijzen per kamer zijn vanaf € 75,50 inclusief ontbijt voor een 1-persoonskamer, 2- personen al vanaf € 92,50.

Wij accepteren de Nationale VVV Dinercheque

Graag verwelkomen wij u in ons bedrijf!