JOINN! Lounge & Food

Het bruisende hart van JOINN! is Café Restaurant Lounge &Food dat een industriële en huiselijke sfeer uitademt. De gerechten worden bereid met producten uit de streek en onze keukenbrigade kookt met de seizoenen mee. Bij JOINN! kan je terecht voor een heerlijke koffie, lunch, diner of borrel/ cocktail. Hier deel je je beste momenten met je vrienden, familie en collega's.

Heerlijke koffies en sweets

Bij JOINN! worden de koffies bereid met de (h)eerlijke bonen van Giraffe Coffee. Geniet naast je koffie van in eigen keuken bereide homemade lekkernijen, zoals de befaamde cheesecake.

Lunch & Diner

Bij JOINN! kan je terecht voor een heerlijke lunch of diner. Geniet van oerbrood belegd met carpaccio, geserveerd met heerlijke streekkaas snippers of kies voor de dagverse soep. Voor het diner serveert JOINN! onder andere gerechten van het seizoen, waaronder de JOINN! plate: verrassingsgerechtjes van de chef geserveerd op een eikenhouten plank. 

Borrelen

JOINN! is het nieuwe bruisende café restaurant van Houten. Vanaf donderdagmiddag worden er door de cocktailshakers verfrissende cocktails gemaakt. Geniet van een smaakvol biertje met bijpassende borrelplank. Luid het weekend in tijdens de vrijdagmiddag borrel met je collega’s of vier het weekend met je vrienden op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21u tijdens de JOINN! cocktailnights: heerlijke deephouse beats en een bemande cocktailbar.

Bij Lounge &Food kan je terecht voor:

  • Een gezonde lunch, bijvoorbeeld het lunchplankje met dagverse soep
  • De gezellige vrijdagmiddagborrel met vrienden, familie en collega's
  • Een heerlijk diner met seizoensgebonden gerechten of een rijkelijk belegde burger
  • Het vieren van je weekend met cocktails, (lokale) biertjes en een borrelplankje.