JOINN! meet & train

Volledig verzorgd vergaderen

Bij JOINN! vergader je in inspirerende ruimtes midden in de regio Utrecht (Houten), direct naast het NS station. Gratis parkeren op steenworp afstand. Bij JOINN! vergader je in één van de zeven meet& train zalen voor een volledig verzorgde meeting, mogelijk tot 125 personen. Alle audiovisuele middelen staan tot je beschikking om van je vergadering een succes te maken. Meetings en trainingen worden nog inspirerender en energieker in de bruisende omgeving van JOINN! 

Centrale en inspirerende vergaderlocatie

Voor iedereen makkelijk bereikbaar: met de trein, fiets en auto. Zo is vergaderen in Midden Nederland voor iedereen aangenaam. Opladen doe je bij Lounge &Food, waar je kan genieten van een heerlijke (streek)verse lunch en/of diner. Een meerdaagse training of meeting? Combineer deze met een overnachting in één van de JOINN! City Lofts.

Volledig verzorgd vergaderen in Midden Nederland

Bij JOINN! hoef je nergens aan te denken en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is. Hier maak jij van je vergadering, meeting of training pas echt een succes. Liever een bijeenkomst met een besloten diner? Bij JOINN! is het mogelijk. Compleet en zorgeloos vergaderen in Midden Nederland en in het centrum van Houten. 

JOINN! biedt een volledig verzorgde vergaderlocatie aan met o.a.:

  • Centrale locatie; vergaderen direct naast NS-station Houten (Utrecht)
  • Gratis parkeren op steenworp afstand
  • Inspirerende vergaderzalen
  • Zalen vanaf 4 tot maximaal 125 personen
  • Alle audiovisuele middelen tot je beschikking