B&B Klein Groenbergen

Bed & Breakfast Klein Groenbergen in Leersum bevindt zich precies op de grens van De Kromme Rijnstreek met natuurgebied Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Twee totaal verschillende gebieden waar veel te zien en te beleven is.   Het bakhuis naast het woonhuis, gebouwd in 1894, is verbouwd tot twee comfortabele en stijlvol ingerichte 2-persoons gastenkamers. De 100 jaar oude gebinten zijn hersteld en staan in het zicht. Gasten beschikken over een eigen badkamer, kleine keuken, zit/slaapkamer, terras en sleutel. In een fraaie ontbijtkist wordt een royaal en stevig ontbijt geserveerd, een kist vol aangename verrassingen; streekproducten en eitjes van eigen scharrelkippen!! Aan de zuidwest zijde geniet u op het  terras van het uitzicht, de rust, de koeien in de weide en in de avond van een fraaie zonsondergang. Koelte vindt u onder een zeer oude notenboom.

Bent u op zoek naar rust, wilt u dit veelzijdige gebied - wandelend of fietsend - ontdekken? Komt u in het midden van het land voor zaken of familiebezoek? Bed & Breakfast Klein Groenbergen is dan het juiste adres voor een overnachting, een lang weekend of een langer verblijf. Info voor activiteiten in de hele omgeving ligt ter inzage evenals wandel/fietskaarten. Parkeren op eigenterrein, gratis gebruik van Wifi en fietsoplaadpunt.

Voor overnachtingsprijzen en reserveren: www.kleingroenbergen.nl

Het Natuurkampeerterrein met beschutte en intieme plakjes voor kleine tentjes vindt u achter onze boerderij. alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Aangesloten bij Stichting De Groene Koepel.