Watertoren Werkhoven

Contact

Watertoren Werkhoven
Watertorenweg 1
3985 SK Werkhoven
Plan je route

De Toren:

Midden in het mooie Kromme Rijngebied, vlakbij fietsknooppunt 57 staat langs de Watertorenweg de Watertoren van Werkhoven.

De Watertoren is gebouwd in 1935/1936. Sinds 1989 wordt de Watertoren bewoond en in 2012 heeft de toren haar deuren geopend voor publiek.

Een bezoek aan de Watertoren is zeker de moeite waard! Op de begane grond is er het terras/Atelier, elke zondag, van mei tot en met september, is er gelegenheid tot het bijwonen van een rondleiding door de toren onder de bezielende begeleiding van de eigenaar. Een interessante klim naar boven met als beloning een adembenemend uitzicht.

Daarnaast bent u deze weekenden van harte welkom op het terras voor een lekkere lunch of gewoon een kopje koffie met overheerlijke appel-notentaart.

Locatieverhuur:

Heeft u iets te vieren? Zoekt u een locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor werk of gewoon gezellig. De locatie kan gehuurd worden voor feestjes en evenementen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 Het Atelier:

Gedurende het hele jaar vinden er creatieve workshops plaats in de watertoren. Een tuinbeeld maken van textielverharder of celbeton? Een leuk tafeltje mozaieken? Individueel of met een grote groep. Het kan allemaal.